valborgsmässoafton 2012

Då har den här dagen på året kommit igen då alla har stora förväntningar på att kvällen kommer bli kung och alla förväntningar är skyhöga, typ som nyårsafton.
När man var liten var det ju iallfall mysigt att äta middag sedan kolla på majbrasan men nu då? supa sig dyngrak och leta fest hela kvällen?
Ikväll blire iallfall att dricka hos johan och göra upp en egen brasa och jag har absolut inga förväntningar på kvällen mer än att mina kläder kommer bli skitiga eftersom jag inhandlat vita jeans till kvällen i ära.

Lite bilder från minnesstunden av våran kollega Hans Mattson.



Promenad

Ska snasrt till gymmet med malin sedan promenix med hunden sedan maxi och allt sånt, så mycket för min enda lediga dag :(


Nyttigsomfan

Jag har börjat springa varje dag nu och det gick awesome idag sprang 4 km på 25 min idag och det känns helt okej endå utomhus!
det börjar närma sig inflyttning i lägenheten nu och kollat på massa inredningssaker jag e sugen på!


sjuuk =(

Åh så jävla less, ligger hemma hos wille och är dyngsjuk. får inte komma hem för mamma har hysteri över imorgon då pappas 50 års kalas är och hela tjocka släkten kommer. Aja  ska även alltid bli sjuk när det går som bäst med träningen, jag som hade tänkt träna 7 dagar denna vecka och fara ut och springa och inte supa ngt men aja, blir vell en pizza nu och godis medans man ligger här i karantän. (får käka godis när jag e sjuk)''

lägger upp nå härliga utomlandsbilder


Löpning på G

Far nu ut och springer varje dag för att klara av vårruset som är i maj någon gång, även avlagt ett godislöfte till midsommar =) Jag var as duktigt idag och for på iksu klockan halv tio och sprang 5 km på 30 min!

 

påååsk


förändring!

Lägger ut lite bilder fran påskbuffén på jobbet sedan en bild på vad jag sysslar med för tillfället.


Bilderr

 Köpt en ny kamera, canon 1100D så lägger ut lite bilder jag tagit. sen så kan ju vädret idag ta sej, kommit typ  1 meter snö =/ Kan inte fatta hur mycket vädret skiljer sej om man kollar på bilderna som alla blivit tagna denna vecka!






RSS 2.0