thailand dag 3

Idag har vi steekt p[ stranden och ikv'll blire supen med vara grannar :) Har inte hunnit ta sa manga bilder men lagger ut nagra.



thailand

Idag ar det lite mulet sa jag ar ute och kollar runt lite har i patong medans malin och sara ligger pa stranden och chillar, fett trakiga! jag alskar iallafall thailand hur underbart och fint som helst.

Solstatus: 2 av 3 dagar
kackelackor: 1
solbranna: stekt raka
starkmat chock: 1



Imorgon går planet!

Imorgon drar jag sara och malin till thailand som sagt, men enda problemet är att det kommer att regna varje dag ser det ut som!? VAFAAAN lixom. . .

Aja det suger men det regnar ju inte i barerna som saras visa sprutman sa.

Ikväll ska jag och william ha lite myys och planera ett eventuellt "husköp", Vi ska iallafall ut och käka på en thailänds restaurang och sedan se misson impossible IV =D
Jag och farsgubben var även på bio i tisdags och kikade på Sherlock Holmes som var ganska bra faktiskt.

Men det lär ju inte bli så många mer updates, lägger vell ut någon bild så fort jag får tillgång till internet


sparkutflykt

Idag var jag och ezzi och sparkade runt lövöudden, mkt trevligt. Jag har även packat klart i stortsett allt till thailand utom det jag behöver och mina kläder från nelly har även kommit (L).

Snart kommer mallan hit då ska vi gå en promenix sedan kolla på In Time och fläska lite!

3 dagar kvar!



4 Dagar KVAR!

Igår skulle vi ju ut på rex men det blev inte så, blev hos natta ist sedan hos linus. Ganska slö kväll endå!

Ikväll har jag och willy käkat tacos sedan sett tredje mission filmen och nu kikar vi på den underbara filmen shakespeare inlove.

Läste även en intressant sak på Facebook där nåon lagt upp denna text som jag verkligen tycker att man borde fundera över och reagera på.



Mustash fest!

Igår var vi ju på mustashfest hos adam och jesper, mkt trevligt! Idag köpte jag en ny BH som satt jätte jätte bra, en halsduk och en basic linne. Har även gjort ett riktigt kap på en snygg bikini så nu har jag som allt klart till resan känner jag =)

Ikväll blir det utgång med flickorna och så ska även tobba wille och nå fler me ut på rex, men förfest hos natascha.


J2O

Igår på jobber kom min favorit säljare från valora och hade som vanligt med sig massa goddiebags till mej =D fllera flera påsar med chips, 3 liter smält ost, flingor osv men det bästa av allt min älskade J2O som jag gör så goda drinkar av =D Dom finns ju inte att köpa i affär heller så jag har ju bara dnär jag fått av honom.

Shoppade även lite saker på nelly idag som jag hoppas ska hinna komma innan jag far nästa fredag!




jobbelijobb

Är på jobbet och just för tillfället är det jäkligt långtråkigt eftersom halva skolan är bort så händer inte allt för mycket roligt :/

Igår kväll så var jag ju hos william efterjag och mallab tagit en promenix. vi tittade på andra mission impossible filmen som faktiskt var riktigt bra!

Idag vet jag inte rikigt vad som händer mer än body balance på iksu, kasnke sista mission impossible filmen?



10 dagar kvar!

idag så har jag vit ledig och varit på iksu och tränat indoor walkning 55 min, jätte jobbigt seda en sväng på gymmet och tränade benen lite extra =)
Sedan har jag plockat lite i rummet och påbörjat paackningen osv, 10 DAGAR KVAR JU!
nån bild från helgen




Thailand 11 dagar!


Mission impossible

Tjabba tjena nu ligger jag hos william och jäser på soffan efter en rejäl köttmiddag och godis, mission impossible med sanne och tobias.

Har haft en riktigt super helg med massa alkohol inblandad och sena nätter så är ganska sliten idag. men tack till alla för en trevlig helg ! lägger ut alla mina bilder imorgon för jag har inte kameran med mig. bjussar på några bilder som sanne tagit ist!

jag har även bestämt mej nu efter mycket om och men att jag ska köpa en volvo endå så förhoppningsvid så händer det inom en mycket snar framtid.

Thainedräkning: 12 dagar!



dansfest hos mej!

Igår var vi hemma hos mej och hade en liten dansfest =) vi käkade lite kebab och annat gott sedan så kom pojkarna förbi en sväng. ikväll ska vi ju fira flickorna med lite lekar och drinkblandning. NICE!




sjuuuk

varit och flängt runt stan idag och vaccinerat mej, köpt hårfärg och ett besök på sjukhuset. Ska nog faktiskt gå och lägga mej i sängen och vila nu ett tag sen blire jobbet imorgon =)

har inte tagit några bilder eftersom jag inte haft något roligt att fota =)

Barnvakt på badet..

Igår var jag malin och matilda på badhuset och röjde runt sedan hem och kollade på en barbie film. senare tänkte jag egentligen gå på bio men blev icket så så hängde ist hos Willie och kollade på TV typ.

Annars i övrigt så känner jag mej sjuk idag så planerar att bara ligga hemma på soffan hela långa dagen.
Hade även tänkt laga lite oliga maträtter denna vecka bland annat detta:




Vuxenpoäng!

Idag har jag faan tjänat in vuxenpoäng! Jag och william har istället för att festa städat igenom hela lägenheten och tagit bort julen och monterat upp lite nya möbler, blev as nice, så nu sitter vi och känner oss duktiga och dricker ett glas vin!

igår så blev det fest här hos william vilket var trevligt men ganska tidig kväll för min del =)






'





13 dagen!

Idag såhär på 13 dagen har jag och wille varit på expo och handlat lite saker till lägenheten och mitt rum eftersom julen städas ut idag! Jag har bara hunnit börja, har ju som sagt ganska mycket julpynt att ta bort.
Ikväll så blire lite fest, ska bland annat sitta hos jocke och dricka lite öl och en vi träffade på Peace and Love i sommras kommer va där så de bli ju as nice!

Haha lägger även upp en posé bild när jag gör ett försök att le, den bjuder jag på!



Grattis mormor 80 år =)

Idag har jag varit på staden och köpt ett pussel , nya skor som jag redan har bara för att jag är kär i dom, tränat och varit hos mormor på 80 års kalas =)

Sitter nu hos william och funderar på hur kvällen kommer bli

Kärlek


Mums

idag var jag jätte duttig och var på gymet och tränade ordentligt sendan har jag fått veta idag att jag inte kommer kunna bada i thailand, kuuuul! Även ätit god middag hos william och gjort klart sannes blogg så man har bara varit duktigt!


dagen idag!

idag är planen att fara till stan och träna lite indoor walkning sedan möte på stan sedan shoppa hårfärg senda  va me damerna mina, kanon kul va?

lägger ut bilder sen tjoooooooooo

Bilderna från livet idag ?=



För stora bröööst!

Ska man verkligen behöva ha kärring Bhar för att man har stora bröst? Finns inte ens enda BH i D som har fyllning utan bara gamla T-shirt bhar :/ störande så om nån hittar en BH i 75 D kan ni gärna säga till =)

Mitt andra problem för dagen är att Alfapet spelet är slut i alla affärer och även på nätet vilken gör mig tokig så samma sak där, säg till om ni har bågot som ligger och dammar så köper jag det!

Igår var jag iallafall på bio med Brudarna och såg New years eve som var otroligt mysig film och idag har jag jobbat sen köpte jag ett par asnica byxor som jag ska lägga ut en bild på senare!

års resumé!

har inte tagit så spännande bilder iår men här kommer några iallafall

året började med att jag och mallan reste till egypten!



sedan blev det sommar som bestod av en kunglig vistelse på p&l men även massa annat skojj








sen när sommaren var över reste jag och william till marmaris i en vecka




efter den resan så har jag inga fler roliga bilder eftersom jag var utan kamera tills för nån vecka sewdan såå

2012

Ojojoj vilken härlig nyår det varit! inget speciellt drag kanske med mysigt bara. vi käkade middag hos pelle och lena sedan drog jag vidare till Promillehill på fest med goda vänner och tolvslaget firades hos pelle och lena!

har sorgligt nog inget nyårs löfte detta år men jag planerar att genomföra dessa saker iår iallafall.

- ha en underbar thailandsresa med budarna
- köpa en fet bil
- fara på minst tre festivaler
- börja på univeritetet på Hotell och restaurangmanegment programmet


Aja här kommer lite häftiga bilder från nyår.










nya biliisen!


RSS 2.0